Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

En toen was er Corona

Wat enkele weken geleden nog ver weg leek, is nu ook in Nederland de harde werkelijkheid. Het Coronavirus treft op verschillende manieren iedereen in onze samenleving. Mensen die het virus krijgen, mensen die komen te overlijden door het virus, ondernemers die hun complete winst en inkomen zien verdampen, mensen die door het virus hun baan kwijt zijn, mensen die door het virus geen bezoek meer mogen ontvangen en natuurlijk de mensen in de zorg die kei- en keihard moeten werken.

Het is een bijzondere tijd waar we met ons allen doorheen moeten.

Voor onze winkel geldt dat het momenteel nog redelijk doorloopt. Het is rustig, te rustig voor de tijd van het jaar, maar nog wel druk genoeg om open te zijn. Het Algemeen Dagblad berichtte vorige week nog dat 'fietsen extra bescherming tegen corona biedt' . Bron: AD

En op 't Grunneger Laand 1,5 meter afstand van elkaar houden is ook nog goed te doen!

We zijn voornemens om zolang het kan, mag en verantwoord is ook gewoon nog open te blijven. Uiteraard respecteren we de maatregelen volledig en vragen u dat ook te doen. Bewaar die anderhalve meter afstand. Niet meer dan 3 personen tegelijk in onze winkel. Betaal zoveel mogelijk met de Pin en contactloos. En kom alstublieft alleen als u gericht ergens naar op zoek bent.

Wanneer de situatie verder verslechterd waardoor we wel genoodzaakt zijn de deuren te sluiten, of aangepaste openingstijden te gaan hanteren, zullen we dit uiteraard ook via onze website communiceren.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte!

Blijf gezond!

Arno Tijmens