Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

BESV CF1 elektrische fiets

Normale prijs:€1 999,00
Prijs:€1 699,00
Korting:€300,00

Elektronica als basis

Nog niet heel bekend in Nederland, maar wel een gevestigde naam in Azië is BESV. BESV is een merk van het Taiwanese elektronicaconcern Darfon. Darfon is opgericht in 1977. Het concern genereert een omzet van 7 miljard dollar en heeft in Taiwan, China, Japan, Korea, de Verenigde Staten en Europa in totaal twintigduizend medewerkers. Darfon is toeleverancier van componenten voor IT-fabrikanten en internationaal marktleider als producent van toetsenborden voor laptops. De expertise op het gebied van accu's, elektrische componenten en software wordt nu gebruikt voor de productie van elektrische fietsen. En met succes! De BESV CF1 is een prachtig degelijk voorbeeld van wat ze kunnen maken!

BESV CF1

De nieuwe e-bike CF1 van BESV is een zeer degelijke elektrische fiets met een minimalistisch design. Het display is vervangen door een one-touch button waarin veel functies zijn verenigd. Met de gebruiksvriendelijke stuurbediening zijn eenvoudig de drie niveaus van trapondersteuning te regelen.

De handige startknop op het frame kleurt blauw bij een volle accu, rood bij 50 procent en gaat knipperen als de lading onder de 20 procent komt.  De accu van de BESV CF1 is geïntegreerd onderin het unisex frame (met lage instap) en de motor is in het voorwiel geplaatst. Dit geeft een goede balans wat resulteert in een sportieve en wendbare fiets met een prima rijcomfort. Ideaal voor woon-werkverkeer of om de stad te verkennen. De duurzame accu zorgt voor een actieradius van maximaal 90 kilometer, afhankelijk van weerstand, gewicht en schakelgedrag.

Efficiënte motor
De intelligente controller van de geluidarme Algorythm-aandrijving berekent de juiste ondersteuningskracht die nodig is om zo licht mogelijk te trappen bij de gewenste snelheid. Deze efficiënte motor beperkt daardoor het vermogensverlies tot minder dan 25 procent, wat opmerkelijk is.

Modieuze, functionele look
De diamantvormige koplamp is geïntegreerd in het robuuste frame en geeft zo een modieuze, functionele look. Hiervoor ontving de CF1 het K-Mark certificaat in Duitsland. Ook het fietsslot is subtiel weggewerkt. Kortom, de BESV CF1 is een echte citybike met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

  • Drie ondersteuningsniveaus, gemakkelijk te bedienen
  • Uitgerust met een in het frame geïntegreerde accu
  • Afgemonteerd met Shimano Deore 9S versnellingssysteem
  • Met een speciaal ontworpen 40 lux koplamp met een bereik van 25m
  • Verkrijgbaar in wit en zwart
Frame Aluminium
Ondersteuning Algorhythm
Afmetingen 1810 x 930 x 630mm
Gewicht 22kg
Kleuren Wit of Zwart
Versnelling Shimano Nexus 8-speed
Koplamp 40 Lux, 600 mA, 3.3V
Voorvork CWI, ongeveerd
Zadel Velo
Remmen Roller brakes
Banden Schwalbe, Big Apple K-Guard Plus 700 x 50C
Motor 250W voorwiel motor
Sensor Rotatiesensor
Ondersteuningsopties 3 ondersteuningsniveaus
Accu 36V, 8,4Ah