Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Qwic Performance RD11 e-bike (onbegrensd tot 45 km/u)

Prijs:€ 3 299,00

Performance

Voor de veeleisende, sportieve fietser

We presenteren je de Performance serie, de krachtigste e-bikes in het Qwic arsenaal.

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende transmissies. Bijvoorbeeld sportieve derailleur versnellingen of comfortabel traploos schakelen. Best we can build.

Experience what Performance feels like

Binnen de Performance series smelten prestatie, design, kwaliteit en krachtsamen in een e-bike. Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau.De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is deze verplaatst van de bagagedrager naar het frame. Hierdoor straalt de Performance serie klasse en stijl uit.

Tot 45 km/u

De Qwic Performance RD11 is voorzien van een 50 Nm TDCM achterwielmotor. Deze motor is zo krachtig dat deze vanuit de controller (het hart van de e-bike) moet worden begrensd. Door een aanpassing te doen aan de controller kan deze begrenzing worden weggenomen en kan de e-bike snelheden tot 45 km/u bereiken.

Let op! Na aanpassing is de fiets officieel niet meer toegestaan op de openbare weg. Tevens vervalt de garantie op de controller.

RD11

De Performance RD11 is de opvolger van de RD10 en beschikt over een verbeterde achtermotor, verende zadelpen, een luxere voorvork en het nieuwe Bluetooth display console. Deze elektrische fiets biedt snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de achtermotor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties.

  • Luxe, design, krachtig en snel

  • Enkel hoogwaardige componenten

Actieradius:

Tot 180 km

Accu:

18650 NCM LI-ion

Accu uitneembaar:

yes

Accukeuze:

525 Wh - 735 Wh

Gewicht excl. accu:

26 kg

Motor koppel:

50 Nm

Plaats motor:

Achtermotor

Instaphoogte dames:

-

Versnellingen:

Shimano SLX 11- Speed derailleur

Framemaat:

M, L

Bandenmaat:

28 Inch

Digitaal Display:

yes

Ondersteuningsstanden:

4

USB functie:

yes

Schakelbereik:

382 %

Verstelbare stuurpen:

yes

Verende voorvork:

yes

Verlichting:

Busch & Müller IQ-XS 70 Lux

Banden:

Schwalbe Marathon GT

Rem voor:

Magura MT5e

Rem achter:

Magura MT5e

Bagagedrager:

yes

Oplaadtijd:

8 uur