Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Fiets ombouwen naar e-bike

Naast complete e-bikes, kan je bij TrendEwheels Groningen ook terecht voor het ombouwen van uw gewone fiets naar een elektrische fiets. Hiervoor hebben we gekozen voor de motoren van Veldia. Veldia ontwikkelt ombouwsets /e-bike conversie kits waarmee een gewone fiets omgebouwd kan worden tot een elektrische fiets. De ombouwsets bestaan uit een stille en krachtige voorwielmotor, kwaliteitsaccu en een duidelijk LCD display van zeer goede kwaliteit. Het biedt hetzelfde fietsplezier als een nieuwe elektrische fiets, maar tegen een aantrekkelijke prijs.Ombouwset e-bike TrendEwheels Groningen

Van stadsfiets tot bakfiets, de ombouwset is voor diverse fietsen geschikt. U kunt het pakket zelf samen stellen, zodat de ombouwset past op uw fiets, binnen het gewenste budget en voldoet aan uw eigen wensen.

Wij adviseren u om ombouw uitsluitend te doen op goede kwaliteit fietsen met goede versnellingen (bijvoorbeeld Shimano Nexus 7 of 8) en natuurlijk goede kwaliteit remmen. Dit in combinatie met een Veldia ombouwset zorgt ervoor dat u relatief goedkoop een hoge kwaliteit elektrische fiets tot uw beschikking krijgt vergelijkbaar met e-bikes in de categorie 1500 tot 2000 euro. En tevens krijgt u net als bij een nieuwe e-bike ook 2 jaar garantie op de elektronica.

Een Veldia ombouwset, met voorwielmotor, LCD display, 36V, 11Ah Li-ion accu (capaciteit 396 Wh) is verkrijgbaar vanaf € 695,-. Ons standaard tarief voor het ombouwen bedraagt € 199,00. Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van de mogelijkheden op basis van de om te bouwen fiets en het gewenste type motor en accu. Zo zijn accu upgrades en andere typen motor, zoals bijvoorbeeld een middenmotor ook mogelijk.

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden voor uw fiets? Stuur dan een mailtje met het exacte type fiets en/of enkele foto's naar info@trendewheels.nl . Of bel ons op telefoonnummer 050 8511532