Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Leasevorm: e-bike op afbetaling

Deze vorm van lease is eigenlijk niets anders dan een afbetalingsregeling. De e-bike wordt jouw eigendom, echter in plaats van in 1 keer betaal je een vast bedrag per maand. In een periode van 36, 48, 60 of zelfs 72 maanden betaal je de elektrische fiets dan af.
 

Voordelen:

  • Een luxere en betrouwbare e-bike uit een hoger prijssegment is ook bereikbaar met een kleinere portemonnee.

  • De e-bike is cq wordt jouw eigendom. Je hoeft de e-bike na het volledig afronden van het traject dus ook niet meer in te leveren of over te kopen.

  • Het maandbedrag is relatief laag en er is een mogelijkheid om tussentijds af te lossen zodat je sneller van deze maandelijkse kosten af bent en per saldo minder rente betaald.

Nadelen:

  • Afbetaling is een vorm van geld lenen waar ook een relatief forse (14%) rente over betaald moet worden.

  • Standaard is de e-bike niet verzekerd tegen schade of diefstal, dit valt natuurlijk wel af te sluiten.

  • Onderhoud en reparaties (buiten de garantie) zijn voor eigen rekening.

 

Aanvragen? Loop dan de volgende stappen door:

Stap 1: Je zoekt een mooie geschikte e-bike uit in onze winkel of webshop.

Stap 2: Neem contact met ons op om te bespreken om welke e-bike het gaat en welke opties je wenst. Wij berekenen dan het 'gewenste kredietbedrag' voor je.

Stap 3: Je gaat naar de website van deleasewinkel.nl, vult hier dit 'gewenste kredietbedrag' en volgt de verder stappen in dit aanvraag proces. Nadat alles is ingevuld en ingediend hoor je vrij snel (meestal binnen 24 uur) of je in aanmerking komt voor dit kredietbedrag en of het verdere traject kan worden ingeslagen.