Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Voordelen elektrische scooter

U rijdt zuinig, stil en schoon!

  • Zuiniger: De stroomkosten bedragen ongeveer 70 cent per 100 km (afhankelijk van uw stroomaanbieder). Bereken hier het verschil: http://www.emco-elektroroller.de/de-nl/elektrische-scooter/cost-calculator.html
  • Meer plezier: Het stille rijden is echt een belevenis. U kunt rustig een gesprek voeren  met uw passagier. U belast het milieu minder. Geen uitlaat-geluiden bij stilstand, wat steeds weer zorgt voor enthousiaste blikken. Evenals de moderne START-STOP knop zoals in een moderne auto met automaat.
  • Sneller: Elektrische scooters hebben een zeer snelle acceleratie door de directe powertransmissie en de werking van de elektromotor. Meestal zijn ze sneller en sterk dan benzine-aangedreven scooters.
  • Milieubescherming: U  bespaart CO2, ook als u geen ecostroom tankt. De CO2- balans van een normaal stopcontact is altijd beter dan de CO2-uitstoot van benzinescooters en auto's. Vooral de 2-takt scooters hebben een slechte verbranding en stoten veel CO2 uit
  • Lage onderhoudskosten: De onderhoudsarme elektromotor zit direct aan de wielnaaf en brengt de kracht direct over op het achterwiel. Dus u hebt geen versnelling en geen ketting nodig! De onderhoudskosten van een elektrische scooter bedragen ongeveer 30% van de onderhoudskosten van een benzine-aangedreven scooter.