Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Nieuws

22 juni 2020

Hallo iedereen !

TrendEwheels is open en draait! We willen hier in de winkel zien met je fietsen. Fietsen die onder garantie zijn gekocht, we blijven ze de beste service bieden.
We behielden het dealerschap van QWIC en andere merken. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Heeft u onderhoud nodig? Op zoek naar een huurfiets? Zoek niet verder, TrendEwheels zorgt ervoor!

Kom langs en bekijk het!

Adres: Schuitendiep 2, 9711RC, Groningen
Telefoon: +31508511532
e-mail: info@trendewheels.nl of info@bikesingroningen.com

Openingstijden:
di-vri: 10: 00-17:00
za: 10: 00-15:00

Vriendelijke groet,

TrendEwheels Team

English

Hello Everybody ! 

TrendEwheels is open and running ! We want to see here in the shop with yout bicycles. Bicycles bought under guarantee, we continue to provide the best service for them. 
We kept the dealership of QWIC and other brands. Are you looking for a new bicycle ? Do you need some mantainance ? Looking for a rental bicycle ? Look no futher, TrendEwheels will take care of it ! 

Come by and check it out !  

7 april 2020

In verband met de 'Corona-stilte' welke wij ook in onze winkel beginnen te ervaren hebben we onze openingstijden tijdelijk aangepast.

Nieuwe (tijdelijke) openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00
Zaterdag: 10:00 tot 15:00

Onze werkplaats is dinsdag t/m vrijdag vanaf 10:00 geopend. De bezetting van de werkplaats zal echter worden gestuurd op de hoeveelheid werkzaamheden. Dit kan betekenen dat we de werkplaats op extreem rustige werkdagen eerder sluiten.

26 maart 2020

Wat enkele weken geleden nog ver weg leek, is nu ook in Nederland de harde werkelijkheid. Het Coronavirus treft op verschillende manieren iedereen in onze samenleving. Mensen die het virus krijgen, mensen die komen te overlijden door het virus, ondernemers die hun complete winst en inkomen zien verdampen, mensen die door het virus hun baan kwijt zijn, mensen die door het virus geen bezoek meer mogen ontvangen en natuurlijk de mensen in de zorg die kei- en keihard moeten werken.

Het is een bijzondere tijd waar we met ons allen doorheen moeten.

Voor onze winkel geldt dat het momenteel nog redelijk doorloopt. Het is rustig, te rustig voor de tijd van het jaar, maar nog wel druk genoeg om open te zijn. Het Algemeen Dagblad berichtte vorige week nog dat 'fietsen extra bescherming tegen corona biedt' . Bron: AD

En op 't Grunneger Laand 1,5 meter afstand van elkaar houden is ook nog goed te doen!

We zijn voornemens om zolang het kan, mag en verantwoord is ook gewoon nog open te blijven. Uiteraard respecteren we de maatregelen volledig en vragen u dat ook te doen. Bewaar die anderhalve meter afstand. Niet meer dan 3 personen tegelijk in onze winkel. Betaal zoveel mogelijk met de Pin en contactloos. En kom alstublieft alleen als u gericht ergens naar op zoek bent.

Wanneer de situatie verder verslechterd waardoor we wel genoodzaakt zijn de deuren te sluiten, of aangepaste openingstijden te gaan hanteren, zullen we dit uiteraard ook via onze website communiceren.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte!

Blijf gezond!

Arno Tijmens

9 januari 2020

Via Tweewieler.nl

Een eigenzinnig en onderscheidend design, een grote 756 Wh accu, anti-diefstalvoorzieningen en 24/7 pechhulp. QWIC pakt flink uit met haar nieuwe Premium Q die vanaf 1 februari 2020 te bestellen is. De nieuwe Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende e-bike die het Amsterdamse merk ooit ontwikkelde. Het model brengt de fietsproducent naar eigen zeggen naar een hoger niveau wat betreft veiligheid, connectiviteit en prestaties en moet QWIC naar het hoogste segment binnen de e-bike markt brengen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor 'het verhaal' via: https://qwic.nl/premium-q/

10 december 2019

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Nog enkele weken en dan zitten we alweer in 2020! Via deze weg willen we onze klanten alvast enorm bedanken voor de klandizie dit afgelopen jaar.  Met Kerst en Oud en Nieuw houden we een korte vakantie. We zijn gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Vanaf 2 januari hopen we je weer te mogen begroeten.

Fijne dagen en een gezond Nieuwjaar!

Arno, Frans en Nathan

11 oktober 2019

We hebben even geduld moeten hebben, maar sinds enkele weken hebben we (een deel van) de nieuwe Qwic Urban serie in onze showroom in Groningen staan. Deze compleet nieuwe serie kenmerkt zich door haar uitneembare accu in de framebuis. Momenteel zijn er 4 modellen, namelijk de Qwic Urban FN7, Qwic Urban FN7 lite, Qwic Urban RD9 en de Qwic Urban R1. De e-bikes hebben hun motor in het voorwiel (FN7 en FN7 lite) of in het achterwiel (RD9 en R1). Vrij uniek is de manier waarop deze motor haar ondersteuning biedt. De fiets voelt zowel de draaiende beweging van de trappers (rotatiesensor) als de kracht die op de trappers wordt uitgevoerd (torque sensor). Dit geeft een zeer natuurlijke ondersteuning welke te vergelijken is met de middenmotor van bijvoorbeeld Bosch, Bafang of Broze. Wil je de fiets ervaren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefrit.

9 april 2019

En weer een nieuw merk in ons assortiment!

Sinds vorige week zijn we officieel dealer van Kettler ALU-Rad elektrische fietsen.

KETTLER Alu-Rad staat als sinds 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Zo werd bijvoorbeeld bij Kettler de allereerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd. Elke KETTLER e-bike wordt, zoals dat al meer dan 30 jaar gebeurt, door hun eigen medewerkers in hun eigen fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

Wat meteen opvalt bij een KETTLER e-bike is de stijfheid van het frame. Je hebt een oerdegelijk Duits product 'onder de kont'  en dat voel en merk je meteen. Momenteel hebben we enkele modellen uit de Quadriga serie in onze showroom staan. Deze strakgelijnde fietsen zijn voorzien van een uitneembare accu in de framebuis. In combinatie met een krachtige Bosch motor is het een genot om mee te fietsen. Ik zou zeggen, kom langs en probeer het zelf!

23 maart 2019

Sinds kort zijn we ook dealer geworden van Ebretti elektrische scooters.

Sinds 2008 ontwikkelt, bouwt en verkoopt de Nederlandse onderneming Ebretti elektrische scooters. Ebretti heeft oog voor kwaliteit en stijl. Hun doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en de zakelijke markt. Het assortiment in onze winkel beperkt zich momenteel tot het 318 model van Ebretti. Met de handzame en wendbare Ebretti 318 scooter beweeg je makkelijk door de stad en vind je er overal een plekje voor. Met de keuze uit 18 unieke kleuren en 12 verschillende zadels maak je er jouw persoonlijke Ebretti van. De Ebretti 318 is ook uit te rusten met het duurzame en innovatieve Lithium accupakket voor de hoogste capaciteit en de beste en meest constante prestaties. Een erg leuke scooter voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zie ook hier: Ebretti 318 e-scooter

13 februari 2019

Sinds kort zijn we officieel dealer geworden van Segway Ninebot. Segway is vooral bekend van de elektrische voertuigen met die twee grote wielen waar je tussenin staat. Door naar voren te leunen begint hij te rijden. Maar Segway heeft meer elektrische mobiliteitsoplossingen en sinds de samenwerking met het Chinese Ninebot is dit aanbod alleen nog maar versterkt. Hoewel we alle producten van Segway kunnen leveren hebben we er voor nu voor gekozen om de Ninebot by Segway KickScooter ES1 en de ES2 in ons assortiment op te nemen. De Ninebot by Segway KickScooter is voor een stad als Groningen een bijna perfect vervoersmiddel. Eenvoudig onder de arm mee te nemen. In een seconde uit te klappen en rijden maar. Maar terwijl je deze e-step in andere grote Europese steden al heel veel ziet rijden (noem een Milaan of een Barcelona), zie je ze in Groningen nog nauwelijks. Naast de onwetendheid van het bestaan van zo'n mooi vervoersmiddel speelt ook de Nederlandse wetgeving hierin een rol. Hierboven noemde ik de Segway step niet voor niets een “bijna perfect” vervoersmiddel. Het was namelijk helemaal perfect geweest wanneer je ook officieel de weg ermee op mag. Want daar wringt de schoen nog een beetje.

26 januari 2019
Op het moment van schrijven is januari 2019 alweer bijna achter de rug. Zeker voor een wintermaand hebben we een goede en drukke maand achter de rug. Vorige week hebben we de beurs Velofollies in België bezocht. Veel mensen gesproken en veel nieuwe modellen voor dit jaar mogen zien. We zullen van onder andere Qwic en Klever veel van hun nieuwe modellen op gaan nemen in ons assortiment en in onze showroom. Ook hebben we de meeste modellen intussen toegevoegd aan onze webshop. Nog niet alle modellen zijn ook al direct leverbaar. Deze worden langzaam uitgerold vanaf februari t/m mei. Om ruimte te maken in onze winkel hebben we een aantal uitlopende modellen flink afgeprijsd. Op zoek naar een voordelige e-bike? Sla dan nu je slag, want op = op!

Pagina's