Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Nieuws

12 februari 2021
QWIC demo-fietsen met hoge kortingen. Performance en Premium 15% Urban 10% Volg de link voor meer informatie: QWIC DEMO-FIETSEN MET KORTINGEN Adres: Schuitendiep 2, 9711RC, Groningen Telefoon: +31508511532 e-mail: info@bikesingroningen.com
11 februari 2021
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10: 00-17: 00 uur voor reparaties. Voor het maken van een afspraak met de monteur bel +31508511532 of stuur een e-mail naar info@bikesingroningen.com Blijf veilig en wees gezond! Vriendelijke groet, TrendEwheels
11 februari 2021
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10: 00-17: 00 uur voor reparaties. Voor het maken van een afspraak met de monteur bel +31508511532 of stuur een e-mail naar info@bikesingroningen.com Blijf veilig en wees gezond! Vriendelijke groet, TrendEwheels
9 februari 2021
Goedenmiddag Momenteel is de webshop van TrendEwheels verhuisd naar www.bikesingroningen.com Daar vind je QWIC, VOGUE, WATT, Popal, Altec, Klever en andere fietsen.
22 juni 2020

Hallo iedereen !

TrendEwheels is open en draait! We willen hier in de winkel zien met je fietsen. Fietsen die onder garantie zijn gekocht, we blijven ze de beste service bieden.
We behielden het dealerschap van QWIC en andere merken. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Heeft u onderhoud nodig? Op zoek naar een huurfiets? Zoek niet verder, TrendEwheels zorgt ervoor!

Kom langs en bekijk het!

Adres: Schuitendiep 2, 9711RC, Groningen
Telefoon: +31508511532
e-mail: info@trendewheels.nl of info@bikesingroningen.com

Openingstijden:
di-vri: 10: 00-17:00
za: 10: 00-15:00

Vriendelijke groet,

TrendEwheels Team

English

Hello Everybody ! 

TrendEwheels is open and running ! We want to see here in the shop with yout bicycles. Bicycles bought under guarantee, we continue to provide the best service for them. 
We kept the dealership of QWIC and other brands. Are you looking for a new bicycle ? Do you need some mantainance ? Looking for a rental bicycle ? Look no futher, TrendEwheels will take care of it ! 

Come by and check it out !  

7 april 2020

In verband met de 'Corona-stilte' welke wij ook in onze winkel beginnen te ervaren hebben we onze openingstijden tijdelijk aangepast.

Nieuwe (tijdelijke) openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00
Zaterdag: 10:00 tot 15:00

Onze werkplaats is dinsdag t/m vrijdag vanaf 10:00 geopend. De bezetting van de werkplaats zal echter worden gestuurd op de hoeveelheid werkzaamheden. Dit kan betekenen dat we de werkplaats op extreem rustige werkdagen eerder sluiten.

26 maart 2020

Wat enkele weken geleden nog ver weg leek, is nu ook in Nederland de harde werkelijkheid. Het Coronavirus treft op verschillende manieren iedereen in onze samenleving. Mensen die het virus krijgen, mensen die komen te overlijden door het virus, ondernemers die hun complete winst en inkomen zien verdampen, mensen die door het virus hun baan kwijt zijn, mensen die door het virus geen bezoek meer mogen ontvangen en natuurlijk de mensen in de zorg die kei- en keihard moeten werken.

Het is een bijzondere tijd waar we met ons allen doorheen moeten.

Voor onze winkel geldt dat het momenteel nog redelijk doorloopt. Het is rustig, te rustig voor de tijd van het jaar, maar nog wel druk genoeg om open te zijn. Het Algemeen Dagblad berichtte vorige week nog dat 'fietsen extra bescherming tegen corona biedt' . Bron: AD

En op 't Grunneger Laand 1,5 meter afstand van elkaar houden is ook nog goed te doen!

We zijn voornemens om zolang het kan, mag en verantwoord is ook gewoon nog open te blijven. Uiteraard respecteren we de maatregelen volledig en vragen u dat ook te doen. Bewaar die anderhalve meter afstand. Niet meer dan 3 personen tegelijk in onze winkel. Betaal zoveel mogelijk met de Pin en contactloos. En kom alstublieft alleen als u gericht ergens naar op zoek bent.

Wanneer de situatie verder verslechterd waardoor we wel genoodzaakt zijn de deuren te sluiten, of aangepaste openingstijden te gaan hanteren, zullen we dit uiteraard ook via onze website communiceren.

Voor nu wensen we iedereen heel veel sterkte!

Blijf gezond!

Arno Tijmens

9 januari 2020

Via Tweewieler.nl

Een eigenzinnig en onderscheidend design, een grote 756 Wh accu, anti-diefstalvoorzieningen en 24/7 pechhulp. QWIC pakt flink uit met haar nieuwe Premium Q die vanaf 1 februari 2020 te bestellen is. De nieuwe Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende e-bike die het Amsterdamse merk ooit ontwikkelde. Het model brengt de fietsproducent naar eigen zeggen naar een hoger niveau wat betreft veiligheid, connectiviteit en prestaties en moet QWIC naar het hoogste segment binnen de e-bike markt brengen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor 'het verhaal' via: https://qwic.nl/premium-q/

10 december 2019

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Nog enkele weken en dan zitten we alweer in 2020! Via deze weg willen we onze klanten alvast enorm bedanken voor de klandizie dit afgelopen jaar.  Met Kerst en Oud en Nieuw houden we een korte vakantie. We zijn gesloten vanaf 23 december t/m 1 januari. Vanaf 2 januari hopen we je weer te mogen begroeten.

Fijne dagen en een gezond Nieuwjaar!

Arno, Frans en Nathan

11 oktober 2019

We hebben even geduld moeten hebben, maar sinds enkele weken hebben we (een deel van) de nieuwe Qwic Urban serie in onze showroom in Groningen staan. Deze compleet nieuwe serie kenmerkt zich door haar uitneembare accu in de framebuis. Momenteel zijn er 4 modellen, namelijk de Qwic Urban FN7, Qwic Urban FN7 lite, Qwic Urban RD9 en de Qwic Urban R1. De e-bikes hebben hun motor in het voorwiel (FN7 en FN7 lite) of in het achterwiel (RD9 en R1). Vrij uniek is de manier waarop deze motor haar ondersteuning biedt. De fiets voelt zowel de draaiende beweging van de trappers (rotatiesensor) als de kracht die op de trappers wordt uitgevoerd (torque sensor). Dit geeft een zeer natuurlijke ondersteuning welke te vergelijken is met de middenmotor van bijvoorbeeld Bosch, Bafang of Broze. Wil je de fiets ervaren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefrit.

Pagina's