Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Aankondiging VAKANTIE-sluiting 25-10 t/m 10-11

Vandaag is het 1 oktober en als ik vanuit de winkel de bomen langs de gracht bekijk, zie ik nu toch ook echt de blaadjes geel worden. Het hoofdseizoen in de fietsenbranche is nu denk ik officieel wel ten einde, maar wat hebben we een mooi seizoen gehad. Eigenlijk is het vanaf maart tot nu continue druk geweest in de winkel. Fantastisch om te zien hoe de bekendheid van TrendEwheels groeit en we steeds meer klanten mogen verwelkomen. Via deze weg wil ik al onze klanten dan ook nog een keer hartelijk danken voor het vertrouwen, voor de vele positieve reacties, maar ook voor het begrip als iets niet helemaal goed ging.

Het jaar is natuurlijk nog niet ten einde en we hopen uiteraard nog op een mooi naseizoen, maar mijn vrouw, dochter en ik grijpen deze wat rustigere periode toch ook graag aan om er nog even met ons drieën tussenuit te gaan en te genieten van een (al zeg ik het zelf :-) ) welverdiende VAKANTIE! Helaas betekent dat voor dit jaar nog dat we de winkel even tweeënhalve week zullen moeten sluiten. Hopelijk kan dit volgend jaar anders!

TrendEwheels zal gesloten zijn vanaf dinsdag 25 oktober t/m donderdag 10 november. Vrijdag 11 november gaan we weer uitgerust van start! We zijn (op moment van schrijven) de komende 3 weken dus nog gewoon geopend. Mochten er zaken zijn, dan bent u natuurlijk nog van harte welkom in deze periode! En anders zien we u graag weer terug nadat onze eigen accu's weer zijn opgeladen.

Arno Tijmens