Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Korte sluiting ivm overname TrendEwheels door Bikes in Groningen

Stoppen en overname

Enkele weken geleden hebben we het bericht geplaatst dat TrendEwheels zou stoppen. Echter nu kan ik het goede nieuws melden dat het toch nog gelukt is om een overnamekandidaat te vinden. Henrikas van Bikes in Groningen tegenover ons aan de andere kant van de brug ziet in TrendEwheels de kans om zich meer te gaan richten om elektrische fietsen. Hij neemt het stokje van ons over.

GO Sharing

De reden voor ons om te stoppen is simpelweg een carrière kans welke me half april is aangeboden en die ik moet grijpen. Velen zullen ze al gezien hebben; De felgroene deelscooters van GO sharing welke sinds begin mei door Groningen broezen. Ik mag een hele mooie rol gaan spelen om deze deelscooters in de 4 noordelijke provincies tot een succes te brengen!

En wat ook zo fantastisch is, mijn medewerker Frans gaat gewoon mee en is afgelopen week aangenomen om voor de servicepartner GreenMo aan de slag te gaan.

Het idee was om dit in eerste instantie naast de winkel erbij te gaan doen. Echter het succes van GO-sharing in Groningen zorgt ervoor dat we dit niet waar kunnen maken en er veel sneller dan ik bedacht had een keuze gemaakt moest worden tussen TrendEwheels en GO-sharing met als gevolg dit nieuwsbericht. GO-sharing moet verder en dat kon met of zonder ons. Wij wilden de trein niet missen en hebben voor GO-sharing gekozen.

Vrijdag 3 juli

Vrijdag 3 juli is de laatste dag waarna de winkel voor korte tijd zal sluiten. Vanuit ons winkelpand zullen nog wel activiteiten door en voor GO Sharing blijven plaatsvinden voor een korte periode. In de week van 20 juli neemt Henrikas het stokje over en zullen de deuren weer snel open gaan voor publiek.

Dank!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de klandizie in de afgelopen 6 jaar. Ik heb er vertrouwen in dat TrendEwheels in goede handen is bij Henrikas en zijn mensen.

Het gaat jullie goed en wie weet tot ziens vanuit onze nieuwe rol.

Arno Tijmens