Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Lease een e-bike inclusief verzekering v.a. 59 p/mnd !

Naast de verkoop van elektrische fietsen, bieden we ook al enkele jaren de mogelijkheid aan om een e-bike te leasen. Een elektrische fiets kopen is op de langere termijn het meest voordelig, echter moet dat ook financieel maar net even allemaal kunnen. Het blijft een behoorlijke aanschaf.

De mogelijkheid tot leasen wordt veel aangeboden. Zo is er full operational lease, waarbij de fiets in eigendom blijft van de lease-maatschappij en jij feitelijk voor een vast bedrag per maand de fiets van hun huurt. Ook is er een privé lease plan wat eigenlijk gewoon een afbetalingsregeling is. De fiets is meteen van jou en deze betaal je vervolgens in 3, 4 of 5 jaar af. Echter zijn schades en diefstal ook voor eigen rekening.

Wij hebben een pakket bedacht waarin de aanschaf van de e-bike gecombineerd wordt met een 3-jarige Casco verzekering incl. garantieverlenging tegen een vast bedrag per maand. De contractperiode is 3 jaar. De e-bike is tijdens deze periode verzekerd tegen diefstal (nieuwwaarde) maar ook tegen schade's van buitenaf. Tevens is de garantie op onder andere de elektronica verlengt van 2 naar 3 jaar. Aan het einde van de 3 jaar blijft de fiets gewoon jouw eigendom. Dit geeft je dus het zorgeloze gevoel van een full operational lease contract met de voordelen in de kosten van een privé lease contract. Leasen kan op deze manier al vanaf € 59,00 per maand.

Meer weten? Vraag dan naar de mogelijkheden via: http://trendewheels.nl/contact