Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Klever B Comfort e-bike

Prijs:€3 399,00 

B COMFORT

VEEL COMFORT EN TREKKRACHT

  • 350 Watt motor (bij 250 Watt afgetopt voor snelle acceleratie)
  • Voor- en achtervering
  • Hydraulische schijfremmen
  • Stabiel frame met lage instap
  • Comfortabele zitpositie en laag zwaartepunt
  • 850 Wh batterij-upgrade (optie)

FULL SUSPENSION

Full suspension is the epitome of the comfortable riding experience. Using technology commonly found in mountain bikes, a full suspension bike will absorb most of the impact from the road so that the rider feels nothing but a smooth ride. In our new B range we’ve perfected this even further, giving you a more comfortable, controlled and safe ride.

 

UNIEKE MOTOR SYSTEEM

Het BIACTRON achteraandrijf motorsysteem is uniek in zijn soort, specifiek ontworpen om onze fiets frames aan te drijven. Er zijn twee redenen waarom we onze eigen motor hebben gebouwd:

We zijn ervan overtuigd dat motor systemen met achterwiel aandrijving zorgen voor de meest vooruitduwende, en daarom ook fijnste rijervaring.

We zijn niet afhankelijk van leveranciers om aanpassingen te maken. We kunnen continu luisteren naar feedback van onze klanten, aanpassing maken om te verbeteren, testen en verfijnen om de rijervaring nog beter te maken

 

ACCUS'S

De accu’s zijn eenvoudig te verwijderen om op te laden waar je zelf wil. Iedere Klever accu kan gebruikt worden in elke Klever fiets, je kunt er dus voor kiezen om je accu te upgraden of altijd een reserve accu met volle lading klaar houden voor gebruik. Klever biedt accu’s met verschillende capaciteit aan, waarvan de actieradius afhankelijk is van de fiets die je kiest.

STEEDS WEER NIEUWE DINGEN OM VAN TE HOUDEN

Klever werkt er constant aan om haar producten te verbeteren en de rijervaring nog beter te maken. Zo ondersteunen ze haar klanten met software updates aan het systeem zodat iedere stap die ze vooruit zetten ook de ervaring van huidige Klever klanten beter maakt.

BEVEILIGING

Naast het gebruik van traditionele fietssloten heeft iedere Klever fiets een geïntegreerd beveiligingssysteem. Eenmaal ingeschakeld zal de bewegingssensor iedere beweging van de fiets detecteren, waarna een luid alarm wordt geactiveerd en het achterwiel wordt vergrendeld zodat de fiets niet kan worden weggerold.

GEBOUWD OM LANG MEE TE GAAN

Klever fietsen zijn gebouwd om iedere dag op hoge snelheden gereden te worden. Iedere keuze in het ontwerpproces is gemaakt met één prioriteit: om een duurzame en betrouwbare fiets te maken die nog jarenlang blijft rijden alsof hij net nieuw is.

 

Het instap model van de Klever B levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voor-en achtervering.

De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige elektrische fietsen.

Behalve een heerlijke rijervaring is de Klever B ook nog praktisch. De achter drager is van Racktime. Daardoor kan je gebruik maken van alle praktische oplossingen die Racktime te bieden heeft. En met de Klickfix Vario adapter is het eenvoudig om bijvoorbeeld een mandje aan het balhoofd te bevestigen.  

TECHNICAL SPECIFICATIONS  
Vering Voor- & achtervering
Wielmaat​ 24"
Frame materiaal Aluminum
Ondersteuningslimiet​ Tot 25 km./u.
Power (max) 350 W
Koppel (max)​ 43 Nm
Actieradius (360Wh accu)​ 40-80 km
Actieradius (570Wh accu)​ 60-120 km
Actieradius (850Wh accu)​ 80-160 km
Achterwielaandrijfsysteem​ Klever BIACTRON V2
Geluid (max)​ <50 dB
Max belasting (op de fiets)​ 120kg
Categorie​ Fiets
Hydraulische schijfremmen​ Tektro HD-M290 Auriga (180mm rotor)
LED voorlicht​ Herrmanns MR8
Standaard accu 570 Wh
Standaard oplader​ Reislader (96 Watt)
Display houder​ 2.2“ LCD + E-Key + Bluetooth®
Shifter+Derailleur​ / tandwielen Shimano Deore XT/ 10-speed
Versnellingen 52t. Voor/ 11-36t. Achter
Banden​ Schwalbe Big Ben 24 x 2.15"
Vering afstand​ 70 mm / 65 mm
Bagagedrager belasting​ 20 kg
Max gashendel snelheid 4 km/h
Gewicht​ 27 kg
Certificering EN 15194/ EN-ISO 4210
Oplaadtijd (van 10% naar 90% accu capaciteit) 6 uur
Inclusief extra's ​ Regeneratie door/bij vrijloop