Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Qwic Performance MA11speed speedpedelec hi-speed e-bike

Prijs:€ 4 799,00

Performance

Voor de veeleisende, sportieve fietser

We presenteren je de Performance serie, de krachtigste e-bikes in het Qwic arsenaal.

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk. De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende transmissies. Bijvoorbeeld sportieve derailleur versnellingen of comfortabel traploos schakelen. Best we can build.

Experience what Performance feels like

Binnen de Performance series smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau.De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is deze verplaatst van de bagagedrager naar het frame. Hierdoor straalt de Performance serie klasse en stijl uit.

MA11 Speed

De Performance MA11 Speed is een klasse apart in alle opzichten. Het is de meest complete speed pedelec op de markt. De MA11 Speed is geassembleerd met het fietsonderdelen van het hoogste kaliber. Door het gebruik van de Gates riemaandrijving en de Shimano 11-speed naafversnelling is deze e-bike stil en zeer onderhoudsvriendelijk. Hierin smelten alle technieken en innovaties van de afgelopen jaren samen. Een e-bike van de buitencategorie! Voor een optimale gebruikservaring wordt sterk aangeraden om een 735 Wh accu te bestellen. Dankzij de grotere accucapaciteit komt er meer vermogen vrij, wat zorgt voor hogere snelheden en een groter bereik. De Performance MA11 Speed is leverbaar vanaf juli/augustus 2019.

  • Ideaal voor woon-werkverkeer

  • Riemoverbrenging en traploos schakelen

Actieradius:

Tot 180 km

Accu:

Downtube 18650 NCM LI-on

Accu uitneembaar:

yes

Accukeuze:

525 Wh - 735 Wh (aangeraden)

Gewicht excl. accu:

24,8 kg

Motor koppel:

90 Nm

Plaats motor:

Middenmotor (Brose)

Instaphoogte dames:

-

Versnellingen:

Alfine 11 naafversnelling

Framemaat:

M,L

Bandenmaat:

28 Inch

Digitaal Display:

yes

Ondersteuningsstanden:

4

USB functie:

yes

Schakelbereik:

409 %

Verstelbare stuurpen:

yes

Verende voorvork:

yes

Verlichting:

Busch & Müller IQ-X 150 Lux

Banden:

Schwalbe Marathon GT

Rem voor:

Magura MT5e

Rem achter:

Magura MT5e

Bagagedrager:

yes

Oplaadtijd:

8 uur