Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Qwic Performance MD10 elektrische fiets

Prijs:€3 499,00 

PERFORMANCE

De QWIC Performance MD10 is een stoere, sportieve e-bike voor dagelijks gebruik. De antraciete kleurstelling samen met de matzwarte details geven de elektrische fiets een luxe uitstraling. De lage positie van de middenmotor bij de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsvrije ondersteuning. De sterke middenmotor levert een krachtige ondersteuning in verschillende rijmodi. Gecombineerd met het grote schakelbereik zorgt dit voor een heerlijk lichte rijervaring.

MIDDENMOTOR

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De middenmotor van de Duitse fabrikant Brose kent een maximum koppel van liefst 90 Nm. De geavanceerde middenmotor is riemaangedreven waardoor deze geheel geruisloos is. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike. Gecombineerd met de efficiënte derailleurversnellingen van de Performance MD10 zorgt de motor voor ideale, sportieve rijprestaties.

DERAILLEUR

De QWIC performance MD10 is ontwikkeld als sportieve elektrische fiets. De e-bike beschikt over een krachtige middenmotor met krachtsensor, 3 ondersteuningsstanden en lichte Shimano SLX-10 derailleurversnellingen. Dit resulteert in perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. Dit maakt de Performance MD10 tot de ideale elektrische fiets voor de veeleisende en sportieve fietsliefhebber.

DISPLAY

De QWIC Performance MD10 beschikt als enige e-bike uit het assortiment over een Brose display. Dit afneembare display heeft 3 standen, LCD backlit verlichting en een USB aansluiting. Dankzij het Brose middendisplay beschikt de e-bike over 3 ondersteuningsstanden. Gecombineerd met de krachtsensor van de Brose middenmotor zorgt dit voor de juiste ondersteuning in elke situatie.

FRAME

De Performance MD10 is ontworpen en ontwikkeld als sportieve e-bike. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame, krachtige middenmotor met krachtsensor en de sportieve derailleurversnellingen fiets de e-bike altijd heerlijk licht. Dankzij de in het frame geïntegreerde accu ziet de MD10 er ook zeer sportief uit. Het frame is smoothwelded, dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

REMMEN

Dankzij de Magura MT-4 hydraulische schijfremmen biedt de Performance MD10 de ideale combinatie van veiligheid en comfort. De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

VERLICHTING

De QWIC Performance MD10 beschikt over een zeer sterke koplamp. De 40 Lux sterke koplamp van Busch&Müller biedt een prachtig gebalanceerd lichtbeeld op het wegdek. Ook bij dit component is gekozen voor veiligheid, comfort en weinig onderhoud. Tevens voegt de fraai ontworpen koplamp een moderne uitstraling toe aan het ontwerp van de e-bike.

ACCU

De QWIC Performance MD10 elektrische fiets is standaard uitgerust met een geïntegreerde 525 Wh li-ion accu. Dankzij de downtube integratie van de accu is het design sportief en stijlvol gebleven. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze gemakkelijk uitleesbaar is. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Welke accu je ook kiest. Dankzij het accukeuze systeem is er ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs van € 400,- de accu te upgraden naar een 735 Wh accu.

 

Accu 36V 18650 NCM + Li-ion
Accu uitneembaar Ja
Accukeuze 525 Wh - 735 Wh
Bagagedrager Ja
Banden Schwalbe Big Ben
Bereik Tot 180 Km
Digitaal Display Ja
Framematen Onesize
Gewicht 27,3 kg
Instelbare stuurpen Nee
Koppel Motor 90 Nm
Oplaadtijd 8 uur
Plaats Motor Middenmotor
Programma’s 3
Remmen achter Magura MT-4
Remmen voor Magura MT-4
Schakelbereik 290,00%
Silent Drive Nee
USB-functies Ja
Verende voorvork Ja
Verende zadelpen Nee
Verlichting Busch & Müller Avy 40 Lux
Versnelling Shimano SLX-10 derailleur
Wielmaat 28 Inch