Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Qwic Performance P-RD9.2s onbegrensd tot 40 km/u!!

Prijs:€2 499,00 

 

ONDERSTEUNING

Met gepaste trots introduceren wij de opvolger van de P-RD9s, de P-RD9.2s. Deze fiets is voorzien van een nieuwe rotatie en krachtsensoren, door deze aanpassingen voelt het rijgedrag van de elektrische fiets nog natuurlijker. Deze vooruitgang is te danken aan de speciale sensoren

FRAME

Het door één vakman met de hand vervaardigde aluminium frame is met oog voor detail tot stand gekomen. De unieke frame geometrie en ruime verstelbaarheid maken framematen overbodig. Het gepatenteerde achterpad zorgt dat de schijfremmen, ketting en wielen zeer precies afstelbaar zijn. Dit komt de uiteindelijke rijstijl van de elektrische fiets sterk ten goede. Het One-Size frame is dankzij de unieke verstelbaarheid geschikt voor personen tussen de 1.60m en 2.00m

VERSNELLING

De P-RD9s is voorzien van 9 Shimano derailleurversnellingen. De derailleurversnellingen zorgen in combinatie met de zeer krachtige Direct Drive achtermotor voor perfect sportief fietsplezier en een zeer hoge efficiëntie. De ideale elektrische fiets voor de veeleisende sportieve fietsliefhebber.

AANDRIJVING

De zeer krachtige Direct Drive achtermotor levert een koppel van 40 Nm en is hiermee één van de krachtigste naafmotoren in de markt. Dit maakt de P-RD9s uitermate geschikt voor heuvelachtig terrein en situaties waarin u extra power nodig heeft. De geavanceerde High Power achtermotor werkt met intelligente sensoren en zorgt voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkend grote actieradius.

REMMEN

De P-RD9.2S  is afgemonteerd met hydraulische schijfremmen. Dankzij de Magura MT-4 hydraulische schijfremmen biedt de P-RD9.2s de ideale combinatie van veiligheid en comfort. De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

ACCU

De Performance Serie is uitgerust met li-ion accu’s met de langste levensduur beschikbaar. Dankzij een state-of-the-art CAN Bus Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Dit maakt de 18650 NCM Li-ion accucellen tot de veiligste op de markt. De status van de accu is gemakkelijk uit te lezen via zijn USB-aansluiting. Het accukeuze systeem biedt een mogelijk bereik tot liefst 220 km!

 

 

Accu 36V 18650 NCM + Li-ion
Accu uitneembaar Ja
Accukeuze 370 Wh - 470 Wh - 625 Wh - 735 Wh
Bagagedrager nee, optioneel
Banden Schwalbe Big Ben
Bereik Tot 220 Km
Digitaal Display Ja
Framematen Heren: One-size
Gewicht 23,7 kg
Instelbare stuurpen Nee
Koppel Motor 40 Nm + krachtsensor
Oplaadtijd 8 uur
Plaats Motor Achterwielmotor
Programma’s 4
Remmen achter Magura MT-4
Remmen voor Magura MT-4
Schakelbereik 270,00%
Silent Drive Ja
USB-functies Ja
Verende voorvork Ja
Verende zadelpen Nee
Verlichting LED 30 Lux
Versnelling Shimano Deore derailleur 9
Wielmaat 28 Inch