Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Qwic Premium MN380 elektrische fiets Heren

Normale prijs:€3 399,00 
Prijs:€2 799,00 
Korting:€600,00 

PREMIUM De Premium MN380 is de comfort versie van zijn sportieve broer in de Performance Series. De e-bike is uitgerust met onder andere verstelbare stuurpen, verende zadelpen en monoshock verende voorvork. De Brose middenmotor zorgt in combinatie met de riemoverbrenging voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid. Dankzij het NuVinci N380 systeem kan je traploos schakelen zodat je comfortabel en met groots gemak op je bestemming komt.

MIDDENMOTOR De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een heerlijk soepele overbrenging van haar vermogen. De QWIC powered by Brose middenmotor biedt een koppel van liefst 90 Nm. De middenmotor van de Duitse fabrikant Brose kent een maximum koppel van liefst 90 Nm. De geavanceerde middenmotor is riemaangedreven waardoor deze geheel geruisloos is. De speciaal voor QWIC ontwikkelde software zorgt ervoor dat de motorprestaties optimaal aansluiten bij de e-bike.

RIEMAANDRIJVING De Premium MN380 is de meest luxe en comfortabele elektrische fiets binnen de Premium Series. Zo is deze onder andere uitgerust met riemoverbrenging. De beltdrive van Gates is uitermate geschikt voor de krachtige e-bike motoren zoals de Brose middenmotor. De riemen zijn gemaakt met rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast urethaan materiaal, wat de riemen duurzaam, weersbestendig en onderhoudsvriendelijk maakt.

VOORDRAGER De design voordrager is optioneel verkrijgbaar voor de QWIC Premium MN380 elektrische fiets. Groot voordeel van de voordrager is het gemakkelijk meenemen van grotere bagage op je e-bike. Dit maakt het woon-werkverkeer een stuk aangenamer. Bij de voordrager hoort ook een geïntegreerde koplamp. De bedrading van de koplamp loopt geheel door de e-bike, waardoor er geen losse bedrading zichtbaar is. Vraag ernaar bij de dealer.

TRAPLOOS De QWIC Premium MN380 is uitgerust met traploos schakelen. De combinatie van de intuïtief ondersteunende Brose middenmotor en de riemaandrijving kent de Premium MN380 een geruisloos, comfortabel en onvergelijkbaar rijgevoel. De NuVinci versnellingsnaaf biedt een traploze en eenvoudige aandrijving met een uitzonderlijk groot schakelbereik. De naaf is speciaal ontworpen voor de krachtige elektrische ondersteuning. Gecombineerd met een riemoverbrenging biedt het een stil en onderhoudsvrij rijcomfort.

DISPLAY De Brose middenmotor wordt aangestuurd via het QWIC Middenconsole display. Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN380 elektrische fiets te bedienen. Dankzij de bediening via het linkerhandvat kan de ondersteuning simpel geregeld worden zonder de handen van het stuur te halen. De QWIC middenconsole beschikt over 3 ondersteuningsstanden, welke gecombineerd met de krachtsensor zorgen voor een intuïtief en comfortabele rijervaring.

REMMEN Uitgerust met hydraulische schijfremmen van Magura is de Premium MN380 optimaal voorbereid op alle omstandigheden. De schijfremmen zorgen ervoor dat er goed en gedoseerd geremd kan worden, ongeacht de weersomstandigheden. De grotere remkracht, ook bij natweer en de gemakkelijke doseerbaarheid maken de schijfremmen ideaal voor een elektrische fiets. Daarnaast vergen de schijfremmen minimaal onderhoud en optimaal comfort.

VERLICHTING De Premium MN380 elektrische fiets beschikt over een geïntegreerde koplamp, de Axa Pico 30. De Axa Pico30 biedt een geïntegreerde retroreflector en dagrijverlichting. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer, niet alleen ’s avonds, maar ook overdag. De geïntegreerde koplamp maakt de e-bike hufterproof en draagt bij aan zijn iconische uiterlijk.

FRAME De Premium MN380 is gebouwd rondom het handgemaakte lichtgewicht aluminium 6061-T6 frame. Doordat het frame intern dubbelwandig is, is ook het damesmodel extra stijf. Het frame is smoothwelded, wat betekent dat de lasnaden overal mooi weggewerkt zijn. Dit betekent dat alle zichtbare lasnaden zijn weggewerkt. Tevens zijn alle kwetsbare delen beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan. Zelfs de remleidingen lopen volledig door het frame. Bij deze e-bike geen loshangende kabels die kunnen blijven hangen.

ACCU De Premium MN380 is standaard uitgerust met een 375 Wh li-ion accu. De accu is voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor hij gemakkelijk uitleesbaar is en tevens kan dienen als oplaadstation. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Welke accu je ook kiest. Het QWIC accukeuze systeem biedt upgrades van de accupcapaciteit: 470 Wh / 625 wh / 735 Wh.

Accu 36V 18650 NCM + Li-ion
Accu uitneembaar Ja
Accukeuze 375 Wh - 470 Wh - 625 Wh - 735 Wh
Bagagedrager Ja
Banden Schwalbe Big Ben
Bereik Tot 180 Km
Digitaal Display Ja
Framematen One-size
Gewicht 25,4 kg
Instelbare stuurpen Verstelbaar
Koppel Motor 90Nm
Oplaadtijd 8 uur
Plaats Motor Middenmotor
Programma’s Digitaal 3
Remmen achter Magura MT-4
Remmen voor Magura MT-4
Schakelbereik 380,00%
Silent Drive Nee
USB-functies Ja
Verende voorvork Ja
Verende zadelpen Ja
Verlichting Axa Pico 30 Lux
Versnelling NuVinci N380
Wielmaat 28 Inch