Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

Qwic Trend T-MN7.2 elektrische fiets

Prijs:€1 999,00 

AWARD WINNING SERIES

De prijswinnende Trend-serie biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen u kunt kiezen tussen verschillende aandrijvingen. Alle Trend serie modellen zijn bijzonder stil, terwijl de krachtige 36V motor is gebleven. Het aluminium frame heeft bij alledrie de modellen dezelfde geometrie. De lage instap, verstelbare handvatten en verstelbare stuurpen maken hen de ideale all-round elektrische fiets. Lees hieronder meer uitgebreide specificaties van de T-MN7.2 elektrische fiets.

DISPLAY

Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC T-MN7.2 te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je de keuze om in elke situatie de ideale ondersteuning te krijgen.

VOORVORK

De QWIC T-MN7.2 is zeer luxe afgemonteerd. Dankzij de oliegedempte dubbelgeveerde voorvork met lock-out functie fietst de e-bike heerlijk comfortabel op elk wegdek. De handige lock-out functie zorgt ervoor dat de stugheid van de vering eenvoudig ingesteld kan worden. Dit biedt je de nodige flexibiliteit in elke situatie.

ONDERSTEUNING

De T-MN7.2 is voorzien van een zeer krachtige én stille middenmotor. Deze motor levert een koppel van maar liefst 80 Nm. De lage positie van de motor bij de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsvrije ondersteuning

ACCU

De T-MN7.2 is standaard uitgerust met een 375 Wh Li-ion accu met een bereik tot 110 km. Dankzij een state-of-the-art Battery Management System is de accu beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Dit maakt de 18650 NCM Li-ion accucellen tot de veiligste op de markt. De accu is tevens voorzien van One-Key ART approved security waarmee de accu en de fiets met eenzelfde sleutel beveiligd zijn tegen diefstal

 

Bereik Tot 130 km*
Accu type 36V 18650 NCM Li-ion
Accu uitneembaar Ja
Accukeuze 375 Wh - 500 Wh
Gewicht 25,1 kg
Koppel Motor 80 Nm
Plaats Motor Midden
Instaphoogte 42,5 cm
Versnelling Shimano Nexus 7
Framematen Dames: M, L - Heren: L
Wielmaat 28 Inch
Digitaal display Ja
Programma’s Digitaal 5
Schakelbereik 240,00%
Instelbare stuurpen Verstelbaar
Verende zadelpen Ja
Verende voorvork Ja
Verlichting LED
Remmen voor V-brake
Remmen achter Rollerbrake
Bagagedrager Ja
Oplaadtijd 3 - 8 uur

 

*actieradius afhankelijk van rijgedrag