Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Qwic Urban R1 e-bike

Prijs:€ 2 299,00

De ideale elektrische fiets voor in de stad

De Urban Serie bestaat uit een viertal e-bikes met een stoer stedelijk karakter, waar balans tussen prijs en kwaliteit centraal staat. Het design van de elektrische fietsen binnen de Urban Serie in combinatie met de luxe afwerking en hoge kwaliteit componenten zorgt ervoor dat de fietsen geheel in lijn liggen met de luxere Premium en Performance Series.

 

De meest volledige en geschikte elektrische fiets voor in de stad

De e-bikes binnen de Urban Serie zijn luxe afgewerkt en uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Zo beschikt iedere fiets over een volledig in het frame geïntegreerde accu, die middels een eenvoudig kliksysteem uitneembaar is. Tevens zijn alle modellen uitgevoerd met een MIK-bagagedrager en zijn de fietsen optioneel uit te voeren met een voordrager.

Innoverend binnen deze collectie is het personaliseerbare karakter van de fietsen. De e-bikes beschikken namelijk over zowel een rotatie- als krachtsensor, welke is in te stellen naar jouw wens.

Alle elektrische fietsen binnen de Urban Serie zijn uitgevoerd met het nieuwe display console; een kleine, compacte console dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld wordt aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

 

Smartphone connected

Alle e-bikes binnen de Urban Serie zijn uitgevoerd met het nieuwe displayconsole van QWIC; een klein en compact console dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld wordt aan de smartphone.

Met de integratie van dit nieuwe console zet de Urban Serie een volgende stap richting volledige digitalisering; de smartphone wordt het display. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

 

Naar jouw wens in te stellen

Volledig nieuw binnen de collectie van QWIC is het personaliseerbare karakter van de fietsen. De e-bike beschikt namelijk over zowel een rotatie- als krachtsensor, welke is in te stellen naar wens van de bestuurder. Om ook het comfort te kunnen waarborgen zijn de fietsen voorzien van een verende voorvork en zadelpen en een verstelbare stuurpen.

 

Voldoende laadruimte

Het vervoeren van bijvoorbeeld boodschappen kan in de stad nog wel eens een uitdaging zijn. De Urban Serie biedt hier uitkomst met de optioneel verkrijgbare voordrager. Bovendien beschikken de elektrische fietsen binnen deze serie over een MIK-bagagedrager; een open systeem waar attributen zoals tassen en manden van diverse merken (AGU, Basil, Racktime, Ortlieb) eenvoudig bevestigd kunnen worden.

 

Duurzame elektrische fietsen

Duurzaamheid vormt de basis van onze innovatieve design e-bikes. We zijn dan ook erg trots op onze collectie. Dagelijks werkt een gepassioneerd team vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van de onderscheidende e-bikes binnen de Urban Serie.

 

R1

Deze stoere elektrische stadsfiets brengt gemak naar een heel nieuw niveau. Met de krachtige achterwielmotor, riemaandrijving en één versnelling hoef je niet meer na te denken over de configuratie van je elektrische fiets. Je stapt simpelweg op en geniet van alles wat er op je pad komt. De Urban R1 is leverbaar vanaf juni/juli 2019.

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Krachtige achtermotor met riemaandrijving

 

Actieradius:

Tot 180 km

Accu:

18650 NCM LI-ion

Accu uitneembaar:

yes

Accukeuze:

300 Wh - 500 Wh

Gewicht excl. accu:

23 kg

Motor koppel:

35 Nm

Plaats motor:

Achterwielmotor

Instaphoogte dames:

-

Versnellingen:

n.v.t.

Framemaat:

M, L

Bandenmaat:

28 Inch

Digitaal Display:

yes

Ondersteuningsstanden:

3 standen

USB functie:

yes

Schakelbereik:

- %

Verstelbare stuurpen:

yes

Verende voorvork:

yes

Verlichting:

Busch & Müller 20 Lux

Banden:

Schwalbe Road Cruiser Whitewall

Rem voor:

Shimano hydraulische schrijfrem

Rem achter:

Shimano hydraulische schrijfrem

Bagagedrager:

no

Oplaadtijd:

8 uur