Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-17 uur
za 10-15 uur
050 8511532

Emco Novi D 1500 elektrische bezorgscooter

Prijs:€ 4 849,00

De Emco bezorgscooter NOVI D 1500.

De elegante e-scooter voor in de stad! Dit klassieke model is standaard in vier kleuren (zwart, zilver, blauw en beige) verkrijgbaar, of naar wens in eigen bedrijfskleur.

De scooter is standaard uitgerust met een lithium-ion accu. Met een 1500 watt motor en een bereik tot 130* kilometer is de emco NOVI een echte klassieke stadscooter. Het is een zeer lichte scooter met een voortreffelijke rijprestatie. Het totale gewicht is zonder accu maar 75 kg. Hierdoor kan de emco NOVI bijvoorbeeld eenvoudig worden meegenomen op een scooterdrager van bijvoorbeeld een boot of caravan.

Deze klassieke elektrische scooter voor het stadsverkeer is ook beschikbaar als een bezorgscooter. Het model NOVI D is standaard voorzien van een adapter-plaat waar de meeste standaard bezorgboxen eenvoudige op te bevestigen zijn. De scooters zijn perfect geschikt voor het gebruik door bezorgrestaurants.

De lithium-accu's van Emco zijn eenvoudig uitwisselbaar. Zo zorgt u er zelf eenvoudig voor dat er altijd volle accu's voor handen zijn.

 

*actieradius afhankelijk van accukeuze, rijgedrag en weersomstandigheden.

Bezorgscooters worden standaard geleverd incl. Heidenau banden, EMERGE controller, Weipu 7 polige aansluiting, oplader 15A IEB, hoofd- en zijstandaard en bevestigingsplaat tbv bezorgbox maar exclusief de bezorgbox zelf.

De Emco Novi D 1500 is niet via de website de bestellen, maar is alleen opgenomen in de webwinkel ter informatie. Neem voor een passende offerte even contact met ons op via ons contactformulier. Naast aanschaf is er ook de mogelijkheid om de Novi D 1500 elektrische bezorgscooter te leasen.