Schuitendiep 2 Groningen
di t/m vr 10-18 uur
za 10-17 uur
050 8511532

iYYo Star S / SLi E-500 elektrische scooter

Prijs:€1 349,00 

De "iYYo Star" S is een zeer lichte Elektrische scooter die op vele punten is verbeterd en diverse voordelen 
biedt t.o.v. de huidige scooters in de markt. Met zijn speciaal geprepareerde 5oo Watt motor levert hij uitstekende prestaties.

De e-scooter is voorzien van grotere wielen waardoor de stabiliteit en comfort worden bevordert en de scooter  erg fijn stuurt. De elektrische scooter is maar de helft van het gewicht van traditionele scooters, waardoor de "iYYo Star S" 
veilig en gemakkelijker te besturen en te hanteren is. Een ander duidelijk voordeel van dit lage gewicht is het met gemak op de standaard zetten, wat met zware lood accu scooters vaak een hele opgave is.

Naast bovenstaande voordelen heeft de "iYYo Star S" een uitneembaar accu systeem waarbij de accu tevens in 2 cassettes is verdeelt om hiermee het gewicht per (til)eenheid te verlagen zodat iedereen de accu kan tillen en eventueel thuis kan opladen. Ook hiermee wordt een groot ongemak voor de consument verholpen. Doordat de afmetingen zijn afgestemd op uw dagelijks gebruik heeft u geen probleem om de scooter te stallen.

De "iYYo Star S" past door elke normale huis, garage of schuurdeur en neemt een beperkte ruimte in.

U zult met plezier ervaren en beleven dat de "iYYo Star S" een duidelijk hogere standaard neerzet op gebied van : GEMAK, COMFORT en GEBRUIK.

De iYYo Star S e-scooter wordt standaard geleverd met digitale teller, langwerpig achterrek,knipperlichten in voorfront verwerkt en voetsteunen. Standaard leverbaar in de kleuren Wit, Zwart en Zilver metallic. Tegen een meerprijs zijn ook speciale kleuren zoals, Rood, Paars, Roze, Oranje, Blauw en Groen beschikbaar.

Specificaties

Lengte 1700 mm
Breedte 680 mm
Hoogte 1050 mm
Wielbasis 1280 mm
Gewicht 59 kg (Lood) / 50 Kg (Li-ion)
Maximale laadbelasting 120 kg
Maximale snelheid 25 km/u
Actieradius Tot 35 km (Lood) / Tot 55 km (Li-ion)*
Maximale helling < 20%
Geluidsniveau <55 dB (A)
Motor type Borstelloos
Vermogen 500 Watt
Nominale stroom 12 Ampère
Nominaal voltage 48 Volt
Accu type Lood Zuur 48V/12Ah
Accu type Lithium Ion 48V/17Ah
Oplaadtijd 6 tot 8 uur

*actieradius is afhankelijk van gebruik, weersomstandigheden, en gebruiksomgeving (heuvelachtig gebied)